Selvbetjening

Bestil tid online

På aftalebogen kan du bestille tid hos en behandler i klinikken.
Husk at aftalebogen ikke er til akut behov for kontakt til klinikken.
I disse tilfælde skal du ringe til os i telefontiden.

  aftalebogen.dk

Send enkle spørgsmål til din læge

Emailkonsultationen kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster. Emailkonsultationen er en sikker måde at kommunikere med lægen på, og kan benyttes på alle tider af døgnet.

 emailkonsultation.dk

Anmod om fornyelse af dine recepter

Under emailkonsultationen kan du også bestille receptfornyelse.

 receptfornyelse.dk

 

Guide til at oprette en nye bruger på hjemmesiden.
Guide til bruger

Guide til at logge ind på hjemmesiden.
Guide til login

 

Hyppigt stillede spørgsmål - og svar:

  • 1. Kan jeg stadig bruge mit gamle login? Nej. Du skal oprette dig i vores nye system.
  • 2. Hvordan opretter jeg mig? Klik på et af de tre ovenstående links (du vil blive oprettet i alle tre, når du har oprettet dig et enkelt sted). Vælg "opret en bruger". Skriv "Viby Midtpunkt” under "søg efter klinik" og vælg en behandler. Udfyld skemaet, og så er du oprettet. Der sendes en bekræftelsesmail med et aktiveringslink - NB: i nogle tilfælde skal behandleren først godkende anmodningen før mailen med linket sendes. Du kan herefter logge ind med knappen "log ind med adgangskode".
  • 3. Hvordan logger jeg mig ind, når jeg er oprettet? Du kan logge ind ved at trykke på "log ind med NemID". Ved "log ind med adgangskode", skal du skrive dit CPR og den adgangskode, som du selv valgte da du oprettede dig. Når du har skrevet den, skal du indtaste den kode du tilsendt på mail indenfor typisk et halvt minut (kan gå op til 10 minutter)..
  • 4. Kan jeg se mine bookede tider?. Hvis du har glemt, hvornår du har tid, kan du logge ind i aftalebogen.dk og se under "mine tider"
  • 5. Jeg ønsker at forny min medicin online, men jeg kan ikke se min medicin, når jeg logger ind på receptfornyelse.dk / emailkonsultation.dk - hvad gør jeg? Første gang du bestiller medicin online, skal du selv indtaste den medicin, du ønsker recept på. Log ind og tryk på "receptfornyelse". Vælg læge. Tryk "tilføj ny medicin". Indtast navn og anden info på din medicin. Sæt kryds i "ønsker du at gemme ordinationen til senere bestillinger?". (Det betyder, at du fremover lettere kan forny recepter). Tryk "tilføj recept". Hvis du vil forny flere præparater: tryk på "tilføj ny medicin" - hvis ikke tryk på "næste" og "send receptfornyelse". Du har nu sendt en medicinbestilling, og vi vil skrive tilbage til dig, når recepten er fornyet. Næste gang du har brug for samme medicin, slipper du for at oprette på ny.